Österåker

HUVUDKONTOR

Norrtälje

KONTOR

Värmdö

UTSTÄLLNING OCH KONTOR

Vi är med från A-Ö

Våra kunder är våra ambassadörer! En kund får aldrig vara missnöjd med det vi utför. Därför är vi måna om att hålla en tät kontakt med våra kunder och uppdragsgivare – oavsett vilka arbeten som ska genomföras.

Kvalificerad personal, bra kvalitet och högsta möjliga servicenivå är företagets ledord. Det ger dig mest för pengarna och blir billigare i längden. Det innebär att vi omsorgsfullt handplockat de bästa produkterna som finns på marknaden. Dessutom samarbetar vi med partners med högsta kompetens och stort kunnande vad gäller installation och översyn. Allt för att du som kund ska få det absolut bästa resultat.

Vi är passionerade. Vi brinner för vårt arbete, vårt företag och våra kunder. Det tillsammans med glädjen över att få jobba i vår vackra skärgård smittar av sig på våra anställda och samarbetspartners. Ett helhjärtat och personligt engagemang som du som kund får stor nytta och glädje av!

Vi är lyhörda inför dina önskemål och behov. Vi tar fullt ansvar från projektets början till slut. Vi är med dig från planering till återställning och långt därtill. Det du köper av oss ska fungera dag in och dag ut, år efter år. Vi är måna om att du får den lösning du vill ha utan minsta bekymmer för dig som kund. Det kallar vi för fullservice.

Moderna Avlopp är ett sammangående utav några av Sveriges största installatörer av enskilda vatten och avloppslösning. LAROS ECOBOXCENTER AB på Värmdö och SCORE ECOBOXCENTER AB i Roslagen.

GDPR *

Österåker

HUVUDKONTOR & UTSTÄLLNING
HITTA HIT
E-POST
TELEFON