Vi söker fler säljare!

Moderna Avlopp är Sveriges första och största Ecoboxcenter – minireningsverk till villor, fritidshus och föreningar. Vi innehar stora marknadsandelar inom branschen för områden kring Norrtälje, Österåker och Värmdö. Vårt främsta uppdrag är att tillgodose lösningar till alla de undermåliga avloppslösningar som idag finns i Sverige och bidra till en bestående metod för att hantera avfallsvatten.

Vi söker dig som har förmågan och driftkraften att, tillsammans med vårt team, tillfredsställa kundernas behov och önskemål, överträffa förväntningar och leverera ett professionellt intryck.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att kontinuerligt identifiera nya kunder och affärsmöjligheter samt utveckla befintliga kunder.

Ditt uppdrag som säljare hos oss kommer att innebära frihet under ansvar, men med tydliga mål och ramar för hur arbetet ska utföras. Du kommer att få möjligheten att erbjuda vårt produktsortiment till fastighetsägare och föreningar över hela Roslagen, med främst fokus på Norrtälje samt kringliggande orter.

Vi arbetar idag med internationellt välkända märken och känner oss trygga med de produkter som vi valt till vårt sortiment. Det är därför relativt få produkter som du behöver ha kunskap om, vilket förenklar hela säljprocessen.

Vi erbjuder

  • Frihet under ansvar med en flexibel roll
  • Möjligheten att representera vårt växande varumärke
  • Möjligheten till att utvecklas
  • Bli en del av en större organisation med flera grenar inom olika branscher

Din profil

  • Starkt eget driv och tycker om att ta initiativ
  • Mycket goda sociala kunskaper
  • En lagspelare
  • Affärsmannaskap

Vi ser gärna att du har arbetat som uteförsäljare tidigare och har kunskaper om strategier och tekniker för att få en smidig arbetsprocess. Du har en stark drivkraft och vill komma framåt.

Du kan arbeta självständig samt i grupp, innehar b-körkort samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Urval sker löpande och kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Kategorier: Säljare
Anställningsformer: Heltid
Arbetsplatser: Norrtälje

Sök denna tjänst

Tillåtna typer: .pdf, .doc, .docx