Ecobox Small

Minireningsverket Ecobox Small – För Hög Skyddsnivå

Passar permanenta hushåll & fritidshus

Minireningsverket Ecobox Small är särskilt utformat för hushåll som kräver en hög skyddsnivå och efterfrågar en tillförlitlig avloppshantering. Detta system är noterbart för sin robusta konstruktion utan rörliga delar som riskerar att haverera, och det är effektivt drivet av enbart en luftpump.

Ecobox Small är den optimala lösningen för de som söker ett enskilt avloppssystem som är både användarvänligt och miljövänligt, lämpligt för användning i villor, fritidshus eller av föreningar.

Fördelar med Ecobox Small

Beskrivning

Ecobox Small ersätter gammal reningsteknik

Alla reningstekniker i Ecobox Small – mekanisk, biologisk, fosforborttagning samt eliminering av bakterier – är sammanförda i en enda enhetlig behållare. Det eliminerar behovet av separata trekammarbrunnar eller ytterligare poleringssteg, eftersom hela reningsprocessen sker inom ecoboxens ramverk.

Ecobox Small är helt fri från kemikalieanvändning, vilket innebär att det inte finns någon oro för underhåll eller fel på kemikaliepumpar och elektroniska komponenter.

Resultatet av reningsprocessen är vatten av så hög kvalitet att det kan likställas med kvaliteten på badvatten i svenska insjöar.

Minireningsverket Ecobox Small tillverkas i Sverige

Ecobox Small utformas och produceras med lokal expertis i Övertorneå av Ecotech, vilket garanterar att detta minireningsverk är noggrant anpassat för att möta utmaningarna i ett arktiskt klimat. Detta säkerställer en pålitlig och kontinuerlig drift under alla förhållanden.

I jämförelse med andra reningsverk, som ofta tillverkas utomlands utan hänsyn till de specifika kraven i det svenska klimatet, erbjuder Ecobox Small en distinkt fördel genom sin skräddarsydda design och funktionalitet för att uppfylla lokala behov och förutsättningar.

Ecotech tillverkar miljövänliga produkter inom avloppsrening och vattenåtervinning. Deras produktportfölj innehåller bland annat Ecobox BDTEcobox EC och Regnvattentank.

Ytterligare information

Hushåll

1

Reningsteknik

Fosfor

Material

HDPE

Vikt

300 Kg

Volym

4100 Liter

Kontakta oss

Kontaktformulär