Conclean Professional

Minireningsverk För Hög Skyddsnivå

Conclean Professional är ett avancerat minireningsverk för villor, fritidshus och sommarstugor utan kommunalt avlopp.

Systemet, som använder SBR-tekniken för sekventiell biologisk rening, hanterar allt avloppsvatten och är anpassat för områden med höga skyddskrav och det nordiska klimatet.

Det är lätt att sköta, driftsäkert utan rörliga delar eller filtersbyte, och dess tysta luftkompressor med manöverpanel säkerställer enkel styrning och underhåll. Dess kompakta, barnsäkra design passar även små tomter, och skåpet för styrenheten kan placeras flexibelt.

Conclean Professional erbjuder hållbar, miljövänlig avloppsrening med helhetsansvar från planering till service, inklusive 15 års materialgaranti från GRAF och 3 års systemgaranti med vårt serviceavtal, vilket gör det till en trygg investering för ditt hem.

Fördelar med Conclean Professional

 • Renar till normal skyddsnivå
 • CE-märkt enligt EN 12566-3
 • Återvunnet material
 • Kompakt storlek
 • Flexibel installation
 • Inga känsliga delar i tanken
 • Automatiskt energisparläge
 • Smart lock
 • Gastät styrenhet

Beskrivning

Minireningsverket Conclean Professional är anpassat för svenskt klimat

Minireningsverket Conclean Professional representerar spetskompetens inom avloppsrening, särskilt anpassat för de krävande förhållanden som det nordiska klimatet innebär.

Detta system är utformat för att tillgodose behoven hos fastigheter utan tillgång till kommunalt avlopp, som fritidshus, villor och sommarstugor, och erbjuder en lösning som är både hållbar och miljövänlig.

Med hjälp av den avancerade SBR-tekniken (Sekventiell Biologisk Rening) behandlar Conclean Professional allt hushållsavloppsvatten i flera steg för att säkerställa en effektiv rening.

Systemet är robust nog att hantera de varierande och ofta hårda väderförhållanden som kan uppstå i Norden, från långa kalla vintrar till regniga perioder, vilket garanterar ett konsekvent och pålitligt resultat året om.

Så fungerar minireningsverket Conclean Professional

 1. Avloppsvattnet tillsätts – Den biologiska reningsprocessen startar, vattnet syresätts och skapar ett aktivt slam för att reducera syreförbrukande bakterier och fosfor.
 2. Ett klarvattenskikt bildas – När luftningscykeln pausar blir vattnet stilla. Slammet sjunker successivt till botten och det översta vattenskiktet klarnar.
 3. Vattnet släpps ut – Det renade vattnet pumpas ut ur systemet via inbyggd provtagningsbrunn.

Moderna Avlopp är certifierade återförsäljare av Conclean Professional

Moderna Avlopp är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare av Conclean och deras innovativa produkter. I vår strävan att alltid erbjuda marknadens främsta lösningar för enskilda avloppssystem, har vi noga valt att inkludera Concleans högkvalitativa och miljövänliga produkter i vårt sortiment.

Dessa produkter är kända för sin effektivitet, pålitlighet och inte minst deras bidrag till en hållbarare miljö.

Ytterligare information

Hushåll

1-3

Reningsteknik

Kemikalie

Vikt

175 Kg, 220 Kg, 300 Kg

Volym

3750 Liter, 4800 Liter, 6500 Liter

Kontakta oss

Kontaktformulär
Kontaktformulär