Ecobox BDT

Ecobox BDT – Perfekt för dig utan WC

Ecobox BDT representerar en revolution inom avloppsrening, där traditionella tvåkammarbrunnar och markbäddar ersätts av en integrerad allt-i-ett-lösning. Dess unika design utnyttjar syresättning tillsammans med det organiska materialet i avloppsvattnet för rening, vilket resulterar i ett kompakt och effektivt system.

Fördelar med Ecobox BDT

  • CE-märkt
  • Fri från kemikalier
  • Ersätter trekammarbrunn
  • Ersätter infiltration & markbädd
  • Inga rörliga delar
  • All rening i samma enhet
  • Hög driftsäkerhet
  • Överträffar Naturvårdverkets krav
  • Lätt att sköta

Beskrivning

Ett miljövänligt reningsverk för BDT-Avlopp

BDT-avloppsvatten omfattar allt vatten som går ner i avloppet från dusch, handfat, diskmaskin och tvättmaskin. Detta vatten kan innehålla allt från tvål och schampo till matrester och smuts.

Som ett miljövänligt reningsverk erbjuder Ecobox BDT flexibla lösningar för avledning av det renade vattnet, antingen till ett vattendrag eller via en singelbädd om naturlig dränering saknas.

Trots sin avancerade teknologi är Ecobox BDT underhållssnålt, vilket innebär kostnadsbesparingar och enklare skötsel. Med behov av slamtömning endast vartannat år, står Ecobox BDT ut som ett ekonomiskt fördelaktigt och hållbart alternativ för modern vattenrening.

Reningsverket Ecobox BDT tillverkas i Sverige

Minireningsverket Ecobox BDT utformas och produceras med lokal expertis i Övertorneå av Ecotech, vilket garanterar att detta minireningsverk är noggrant anpassat för att möta utmaningarna i ett arktiskt klimat. Detta säkerställer en pålitlig och kontinuerlig drift under alla förhållanden.

I jämförelse med andra minireningsverk, som ofta tillverkas utomlands utan hänsyn till de specifika kraven i det svenska klimatet, erbjuder Ecobox BDT en distinkt fördel genom sin skräddarsydda design och funktionalitet för att uppfylla lokala behov och förutsättningar.

Ecotech tillverkar miljövänliga produkter inom avloppsrening och vattenåtervinning. Deras produktportfölj innehåller bland annat Ecobox SmallEcobox EC och Regnvattentank.

Ytterligare information

Hushåll

1-4

Material

HDPE, HDPE+GRP

Vikt

130 Kg, 300 Kg, 480 Kg

Volym

2100 Liter, 4800 Liter, 4900 Liter

Kontakta oss

Kontaktformulär
Kontaktformulär